КАРАОКЕ ПАРТИ У ОПШТИНИ ПАЛИЛУЛА
22.05.2015

ПРВАЦИ ЕВРОПЕ - УСПЕШНИ СПОРТИСТИ ИЗ НАШЕГ КОМШИЛУКА

Градска општина Палилула-Ниш подстиче развој културно-уметничког стваралаштва и пружа подршку талентованим ученицима у основним и средњим школама. КАРАОКЕ парти је једна од манифестација која сваке године окупи више стотина извођача популарне музике. Најбољи учесници, са квалификационих такмичења, која се од 14.маја реализују у седам основних школа нишке општине Палилула наступиће ове године, 3.јуна на свечаности „ПАЛИЛУЛСКО ВЕЧЕ 2015“ која се реализује  у оквиру Градске славе Ниша „Св Цар Константин и Царица Јелена“.  

Учеснике и организаторе програма-КАРАОКЕ парти 2015, обишао је, у основној школи „Краљ Петар–Први“, Бобан Џунић председник Градске општине Палилула. Осим квалитетног образовања, по оцени председника Џунића, ученицима основних школа треба омогућити да искажу своја интересовања и покажу таленат. Ми као локална заједница, чинимо све да им то и омогућимо. Улагање у младе је капитал који ће се вишеструко вратити нашој земљи, граду, родитељима малишана.

Дејан Стојиљковић извршни подуцент програма, каже де је већ шест година како „КАРАОКЕ парти“, уз подршку општине Палилула промовишу талентоване ученике. Заиста, Ниш има веома талентовану децу за музичко стваралаштво па је ова активност и манифестација „Палилулско вече“ прва шанса да то и покажу. 

Квалификациона такмичења за „КАРАОКЕ парти“ отпочела су у основној школи „Сретен Младеновић-Мика» а затим су одржана и у школама «Бранко Радичевић» у Габровцу, «Коле Рашић», «Бубањски Хероји». Након такмичења у основној школи «Краљ Петар-Први» и ученици школа «Бранко Миљковић» и «Десанка Максимовић» у Чокоту учествоваће на овом такмичењу. По оцени жирија, најуспешнији солисти „КАРАОКА парти 2015“ представиће се публици 3.јуна на великој позорници код Палилулске рампе у оквиру програма „У срцу Палилуле“ – Палилулско вече. (Текст-Фото.Д.Видојковић)

РТВ Белами - Караоке фест